Over mij

Mijn naam is Carla Kroes.
LevensPadVlinder is mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, coaching, healing en workshops. Ik ben opgegroeid in Zwolle in een gezin met vier kinderen. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit, het kwam steeds op mijn pad zonder dat ik er bewust iets mee deed. Wel leek het vaak of ik de dingen die gebeurden eerder had meegemaakt en was me niet bewust hoe dat bij anderen werkte. Mijn voorgevoel kwam ook altijd uit.

Mijn loopbaan begon in 1980 als hoofdleidster in het kleuteronderwijs en later in de nieuwe basisschool. De visie van de jenaplanschool maakt deel uit van wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Ieder kind is uniek. In kinderen zie en ervaar ik spontaniteit, onbevangenheid en puurheid van ons kindzijn. Vanuit deze transparantheid begeleid en inspireer ik anderen om hun eigen kwaliteiten en krachten te ontdekken, te luisteren naar het lichaam om te kunnen 'zijn' wie je in het diepste van je ziel 'bent'.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben een enthousiast mensen-mens en heb in mijn leven op verschillende kruispunten gestaan. Vaak dacht ik: "hoe kom ik hier weer uit". Mijn talent is de overgave ingaan,
loslaten en opnieuw beginnen. De tzolkin is verweven in mijn leven en samen met de tools zijnsoriëntatie, pranic-healing, thetahealing, reiki en een behoorlijke dosis levenservaring begeleid ik mensen die vast lopen in hun lijf en iedereen die geinteresseerd is in zichzelf.

Sinds 2007 heb ik allerlei trainingen gedaan op het gebied van spiritualiteit, zelfrealisatie en
persoonlijke ontwikkeling: een persoonlijk jaar itip, intuïtieve ontwikkeling, tarot, werken met de Nieuwe Aarde frequenties, de tzolkin, zijnsoriëntatie, readen met engelen, thetahealing, reiki en bodydrumrelease. De zijnsoriëntatie heeft mij geleerd naar mijn lichaam te luisteren, in mijzelf te onderzoeken wat er is en er ruimte aan te geven. Mijn lichaam is mijn kompas en mijn eigen-wijsheid is mijn eigen-wijze geworden. Ik ben heel dankbaar dat ik vanuit al mijn kennis en levenservaring anderen mag begeleiden om hun lichaamswijsheid te (her) ontdekken.

Toen ik op 25 juli op een Dag buiten de Tijd belandde, werd me verteld dat mijn mayazegel en toon een gele mens toon 1 is. Ik was verwonderd hoeveel herkenning ik in de beschrijvingen van het zegel en de toon vond. En zoals het past bij een magnetische gele mens liet de tzolkin me niet meer los. Het biedt mij heel veel mogelijkheden en inzichten die ik dagelijks in mijn leven integreer. Doordat ik zwaar burnout ben geweest, weet ik als geen ander hoe vast je kunt zitten in je lijf en hoe goed het voelt wanneer je jezelf begrijpt en ik herinner me wie ik echt "ben". Na 20 jaar onderwijs ben ik een andere weg ingeslagen en zo krijgt elk eind weer een nieuw begin, een nieuwe geboorte.


Ben jij geïnteresseerd in de tzolkin, een healing of een workshop en wil je meer inzicht krijgen in jezelf? Heb je overtuigingen en patronen in je leven die je wilt veranderen en wil je leven op een manier die bij jou past, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Lichtgroet Carla

 

 

 Quote 

Het kostbaarste geschenk dat we iemand kunnen geven, is onze aandacht

Thich Nhat Hanh