Werkwijze

Ik maak gebruik van verschillende technieken en werkvormen

Tzolkin maya-astrologie

Energetisch werk waarbij "zelf ervaren" en "ontdekken" centraal staat. Door zelf te ervaren, krijg je (nieuwe) inzichten en leer je jezelf beter begrijpen. Hierbij maak ik gebruik van Tzolkinkaarten, de zonnezegels en creatiekrachten en opstellingen. Op basis van intuïtie gebruik ik dat wat op dat moment nodig is, dat kan een combinatie zijn met lichaamswerk, visualisatie, meditatie of healing.


Reiki

Via mijn handen werk ik met universele energie. Reiki geeft verlichting waardoor geblokkeerde energie weer gaat stromen. Het stroomt altijd daar naartoe waar het nodig is.

 

Thetahealing

Via meditatie vanuit Thetastaat maak ik contact met de Bron en vindt onderzoek en healing plaats. Hierbij maak ik gebruik van spiertesten; een methode om bv overtuigingen te veranderen op verschillende niveaus (Kern, Genetisch, Historisch- en Zielsniveau).

 

Pranic Healing

Met Pranic Healing wordt zieke energie in het lichaam of orgaan of een probleem in de aura opgespoord, gereinigd en verwijderd. Het lichaam wordt schoongemaakt en door verse energie toe te voegen, wordt het lichaam weer gevitaliseerd.

 

Zijnsoriëntatie

Het lichaam is ons kompas. Door af te stemmen op het lichaam en de ademhaling ervaart iemand wat zich aandient. Alles mag er zijn. Ik maak gebruik van verschillende meditatievormen, opstellingen, visualisatie en vraagstellingen waardoor gevoelens en
emoties weer ruimte krijgen.

 

Bodydrumrelease

Door afwisselend op het lichaam te trommelen, worden gedachten, gevoelens en emoties
naar boven gehaald en ontstaat er ruimte.

 

Certificering

Ik heb diverse opleidingen, trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfrealisatie en coaching. Voor een gedetailleerd overzicht verwijs ik naar mijn LinkedIn pofiel.

 

Quote

Buddha kreeg de volgende vraag voorgelegd: "Welke meditatie beoefenen u en uw leerlingen?"
Hij antwoorde: "We zitten, we lopen en we eten."
De vraagsteller merkte op: "maar mijnheer, iedereen zit, loopt en eet".
Buddha vertelde hem: "Als we zitten, wéten we dat we zitten. Als we lopen, wéten we dat we lopen. Als we eten, wéten we dat we eten"