Horoscoop voor persoonlijke ontwikkeling

Een persoonlijke horoscoop geeft  inzicht in jouw pad van persoonlijke ontwikkeling en laat je zien wat je talenten en kwaliteiten zijn. Gebruik een horoscoop als leiddraad op je pad, pas het aan en breid het uit met nieuwe inzichten die je opdoet aan de hand van je ervaringen in het leven.

De horoscopen zijn gemaakt op basis van kernkwaliteiten (20 zonnezegels) en creatiekrachten (13 tonen). Alle kernkwaliteiten en creatiekrachten maken deel uit van wie jij bent, want jij maakt deel uit van het grote geheel, de wereld. Met een horoscoop als basis heb je een handig instrument in handen om jezelf beter te leren kennen. Bewust of onbewust maak je namelijk al gebruik van alle kwaliteiten die je al ter beschikking hebt. Door deze bewust te gebruiken, haal je het beste in jezelf naar boven en kun je op het podium van je leven gaan staan.

Met een horoscoop heb je handvatten om jezelf te begeleiden of te gebruiken als input voor een coachingstraject. De verschillende horoscopen zijn los te bestellen.

 

Basis horoscoop (Dreamspelltelling)

Aan de hand van je geboortedatum bereken ik jouw zonnezegel en toon en geef ik aan wat dit voor jou betekent. Je zonnezegel geeft je informatie over je kernkwaliteiten en heeft een zonnezijde en een schaduwzijde. Ook de sleutel tot transformatie wordt aangereikt. Je creatiekracht of toon geeft aan hoe jij in je leven creëert en beweegt.

Elk zonnezegel heeft 4 begeleidende zegels die je helpen op je levenspad. Dit zijn ondersteunende krachten die als een familie om je heen staan. Hierin worden je kernkwaliteiten en creatiekrachten beschreven. Dit profiel geeft inzicht in je persoonlijkheid en de begeleiders op je pad; je gids, je uitdagende partner(antipode), je verborgen kracht (occult) en je analoge partner (zielsmaatje).

Levenspad

Je levenspad geeft inzicht in de kwaliteiten op je pad en ook je valkuilen, je gidsen, talent en talentonwikkeling en hoe je kunt omgaan met mensen en situaties.

Jaarpad

Een jaarpad geeft inzicht in alle zegels van je pad, je gidsen, talent en talentonwikkeling voor een specifiek levensjaar.

Gezins- of groepspad

Je kunt een horoscoop laten maken voor een gezin, een team of afdeling, een organisatie of ander soort groep. Dit pad geeft inzicht in alle kwaliteiten die binnen een groep aanwezig zijn. Tevens krijg je handvatten hoe je het beste in ieder naar boven kunt halen.

Cadeau

Geboorte of Huwelijk. Leuk om cadeau te geven bij een geboorte of huwelijk.

 

Uitgebreide horoscoop

Wil je dieper inzicht krijgen in jezelf, dan maak ik een uitgebreid profiel. Ook kan ik een profiel maken dat voor een specifiek levensjaar geldt. Dit profiel helpt om bewust naar jezelf te kijken en geeft dieper zicht op dat waarvoor jij op de aarde bent gekomen. Het basisprofiel wordt uitgebreid met je levenspad, zielepad, levensdoel en bewustzijn.

Jaarhoroscoop

Een jaarhoroscoop geeft zicht op de kwaliteiten en creatiekrachten die bij je horen in een specifiel levensjaar. je ontvangt een uitgewerkt profiel van het jaarzegel, de toon, begeleiders, levenspad, talent en talentontwikkeling.
 

Basishoroscoop

  • Basishoroscoop
  • Levenspad
  • Jaarpad
  • Gezins- of groepspad
  • Cadeauprofiel

Uitgebreide horoscoop

  •  Uitgebreide horoscoop (geboortezegel en toon, begeleiders, levenspad, levensdoel, 
     bewustzijn
  •  Jaarhoroscoop, jaarzegel, toon, begeleiders, levenspad, talent en talentontwikkeling

 

Neem vrijblijvend contact met me op voor prijzen of als je een horoscoop wilt bestellen.

 

 Quote

Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt,
veranderen de dingen waar je naar kijkt

Wayne Dyer