Coachen met de Maya Tzolkin

Vanaf het moment dat je geboren wordt, ontwikkel je allerlei patronen en gewoontes en krijg je overtuigingen mee vanuit je opvoeding.
Er komt een moment in je leven dat je jezelf wilt zijn, uniek en authentiek, er is behoefte aan rust vooral in je hoofd.
De eerste stap om veranderingen aan te gaan is te “kiezen” voor jezelf. Wanneer jij jezelf bent, zul je ervaren dat alles in je leven makkelijker gaat, je trekt de mensen aan die bij je passen omdát je jezelf mag zijn. Ook je omgeving zal dit opmerken en hierop reageren.

Bij mijn coaching gebruik ik de Maya Tzolkin, deze kalender iseen bijzonder kompas voor persoonlijke groei. Op basis van je geboortedatum wordt duidelijk wat jouw persoonlijke talent is. De kalender is een blauwdruk die aangeeft waar je kwaliteiten liggen die je hebt meegekregen bij je geboorte. Het biedt inzichten die je kunnen helpen jezelf beter te leren kennen en het maximale uit jezelf te halen. Leef jij je leven zoals je dat werkelijk het állerliefste doet?


Met behulp van de Maya Tzolkin ga ik met je mee op ontdekking. Dit kan uit nieuwsgierigheid maar ook met een gerichte vraag of uitdaging waar je mee worstelt. Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van verschillende technieken zoals visualisaties, energetische oefeningen en ik luister en spiegel wat er gebeurt. Hierdoor krijg je meer zicht op de “blinde vlek” van je eigen kwaliteiten. Dit biedt je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief naar je eigen potentieel te kijken en het anders te doen. Tijdens één (of meerdere) gesprek(ken) creëren we samen helderheid zodat je weer verder kunt groeien.


Coaching vindt plaats bij mij thuis of als daar behoefte aan is bij de cliënt thuis.
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Hoe lang duurt een traject?

Vooropgesteld, het gaat om jou en jouw leven. We bespreken waar je mee zit, welk deel van jezelf of je leven je wilt veranderen en welke accenten je wilt leggen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je dat nog niet duidelijk hebt, dan kunnen we dat natuurlijk onderzoeken. 
Een traject kan bestaan van 1 tot 5 bijeenkomsten (of langer) en jij bent degene die jouw leven stuurt.

De Maya Tzolkin

De Maya Tzolkin is de heilige kalender van de Maya’s, opgebouwd uit een week van 13 dagen die twintig keer wordt herhaald. Zo ontstaat een periode van 260 dagen, een afgebakende periode met eigen betekenis.
Na 260 dagen begint de cyclus opnieuw. Tzolkin betekent “telling van dagen”.

Quote

Geluk is als een vlinder
Wanneer je hem tracht te vangen, blijft hij altijd net buiten je bereik
Maar wanneer je rustig blijft zitten, komt hij misschien op je hand zitten