Coachen met de Tzolkin

Vanaf het moment dat je geboren wordt, ontwikkel je allerlei patronen en gewoontes en krijg je overtuigingen mee vanuit je opvoeding. Er komt een moment in je leven dat je jezelf wilt zijn, uniek en authentiek, er is behoefte aan rust vooral in je hoofd.
De eerste stap om veranderingen aan te gaan is te “kiezen” voor jezelf. Wanneer jij jezelf bent, zul je ervaren dat alles in je leven makkelijker gaat, je trekt de mensen aan die bij je passen omdát je jezelf mag zijn. Ook je omgeving zal dit opmerken en hierop reageren.

Bij mijn coaching gebruik ik de Tzolkin, deze kalender is een bijzonder kompas voor
persoonlijke groei. Op basis van je geboortedatum wordt duidelijk wat jouw persoonlijke talent is. De kalender is een blauwdruk die aangeeft waar je kwaliteiten liggen die je hebt meegekregen bij je geboorte. Het biedt inzichten die je kunnen helpen jezelf beter te leren kennen en het maximale uit jezelf te halen. Leef jij je leven zoals je dat het állerliefste doet?

Met behulp van de Tzolkin ga ik met je mee op ontdekking. Dit kan uit nieuwsgierigheid maar ook met een gerichte vraag of uitdaging waar je mee worstelt. Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van verschillende  technieken zoals visualisaties, energetische oefeningen en ik luister en spiegel wat er gebeurt. Hierdoor zul je meer zicht krijgen op de “blinde vlek” van je eigen kwaliteiten.
Dit biedt je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief naar je eigen potentieel te kijken en het anders te doen. Tijdens één of meerdere gesprekken creëren we samen helderheid zodat je weer verder kunt groeien.


Coaching vindt plaats bij mij thuis of als daar behoefte aan is bij de cliënt thuis.
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Hoe lang duurt een traject?

Samen bespreken we waar je mee zit, welk deel je van jezelf of je leven wilt veranderen en welke accenten je wilt leggen. Het kan natuurlijk ook  zijn dat je dat nog niet duidelijk hebt, dan kunnen we dat natuurlijk onderzoeken. Een sessie kan eenmalig zijn of een traject van 2 tot 5 bijeenkomsten en je bent zelf degene die jouw leven vormgeeft.


 

Quote

Geluk is als een vlinder
Wanneer je hem tracht te vangen, blijft hij altijd net buiten je bereik
Maar wanneer je rustig blijft zitten, komt hij misschien op je hand zitten