Praktijk

 
In mijn praktijk Levenspadvlinder coach ik op een zijnsgeoriënteerde manier en geef ik
Tzolkin consulten, Reiki, ThetaHealing en BodyDrumRelease. Daarnaast maak ik gebruik van edelstenen en orakelkaarten. Ik richt me op mensen die met name het gevoel hebben dat ze vast zitten in hun lijf. En natuurlijk is iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom.

Er zijn veel veranderingen gaande in de wereld en het bewustzijn groeit steeds sneller. Het is daarom niet verwonderlijk dat mensen op steeds jongere leeftijd op zoek gaan naar zichzelf en iets willen doen aan de blokkades die ze ervaren.
Ik ga graag met je in gesprek om helder te krijgen wat jij wilt veranderen in je leven.
De Tzolkin biedt hiervoor aanknopingspunten en zijn te gebruiken om veranderingen in gang te zetten.

Wat ik doe, is aan de hand van jouw Tzolkin geboortehoroscoop met je in gesprek gaan om helder te krijgen welk deel je van jezelf of je leven wilt veranderen en waar je accenten wilt leggen. Misschien heb je dat nog niet duidelijk, dan kunnen we dat natuurlijk onderzoeken.

 

Hoe werk ik?

Voorafgaand aan een eerste kennismaking, maak ik aan de hand van jouw geboortedatum een Tzolkin horoscoop. Deze kan het uitgangspunt zijn tijdens het eerste consult.

Ik werk vanuit mijn intuïtie, mijn levenservaring en kennis die ik heb opgedaan met de Tzolkin, Zijnsoriëntatie, Reiki, Thetahealing, meditatie, adem- en lichaamswerk, BodyDrumRelease en gebruik van de pendel en kaartleggingen. Afhankelijk van je vragen geef ik aan hoe ik je kan helpen of begeleiden en welke healingvorm ik kan toepassen.

Tijdens een eerste sessie ontstaan antwoorden en( zelf)inzichten. Je krijgt handvatten aangereikt die je kunnen ondersteunen voor een volgende stap op je pad. Ook overtuigingen en/of patronen in je leven kunnen duidelijk worden en kunnen worden opgelost.


Hoe lang duurt een sessie of traject?

Afhankelijk van je vraag plannen we één of meerdere bijeenkomsten.
Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten.
Een traject gebeurt in overleg en kan een aantal sessies zijn, afhankelijk van de behoefte.

 Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Quote

Weet dat je onderweg bent naar iets groters dan jezelf