Missie

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat ieder mens stralend zijn eigen plek en ruimte inneemt en zo het leven leidt dat bij ze past.

Veel mensen zijn op zoek naar zichzelf en raken verstrikt in hun eigen web. Onbewust neem je ervaringen mee uit je kindertijd tot je merkt dat minder prettige herinneringen je tegenhouden om voluit in het leven te staan. Elk moment kun je ervoor kiezen om je leven anders te gaan leiden als je de zoektocht in jezelf durft aan te gaan en ervaringen omzet in kracht.

Blij zijn met jezelf, genieten van de natuur, durven leven, is durven veranderen.
Want als er nooit iets zou veranderen, zouden er geen vlinders zijn.


Visie

Wat mij drijft, is het Mens-Zijn op aarde en het Mens-Zijn in het universum. Het Mens mogen zijn in alle kwetsbaarheid. Mensen begeleiden om in hun kwetsbaarheid hun eigen kracht te ontdekken en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. Je bent de stuurMens van je eigen schip. Ik heb de moed en het doorzettingsvermogen gehad om mijn leven te veranderen, mijzelf te veranderen en grenzen te verleggen. Ik heb inzichten opgedaan en ben me bewust geworden van mijn patronen die steeds terugkwamen. Ik heb mijn leven weten te keren door gebruik te maken van de kracht van mijn ervaringen. Ik heb het roer radicaal omgegooid.

Durf te "zijn" wie je bent, wees authentiek en doe het op de eerste plaats voor jezelf. Daarmee laat je het beste van jezelf zien. Iedereen die de moed heeft te veranderen en het écht wil, kan het.

 

Passie

De eerste 10 minuten van de dag zijn bepalend voor hoe mijn dag eruit gaat zien.
Wat denk ik, wat zie ik en hoe voel ik me? Mijn dag begint met tijd voor mezelf, als eerste een meditatie en aansluitend laat ik me inspireren door de dagenergie van de Tzolkin.

Uit eigen ervaring weet en voel ik dat ik mensen mag helpen hun eigen kracht te
her-ontdekken. Durf in je eigen kracht te gaan staan. Vanuit de puurheid van mijn ziel voel ik dat anderen helpen mijn grote drijfveer is om mijn doel het "mens zijn” op Aarde en het "mens zijn" in het universum te realiseren. Door gebruik te maken van mijn intuïtie en mijn kwaliteiten zorg ik voor balans en continuïteit in mijn en jouw proces.

 Quote

Als er nooit iets zou veranderen,
zouden er geen vlinders zijn