Wensdag                                        


En wat houdt dit dat precies in?

Wave (levenspad)

Een wave bestaat uit 13 dagen (tonen), ook wel een levenspad genoemd. Toon 7 is de middelste toon in de golf. Volgens de Maya’s heb je op dit punt overzicht en kun je je het beste verbinden met hemel en de aarde.

Toon 7

Toon 7 (in Mayataal Uc) is het centrum waarop alles tussen lichaam en geest meetrilt met de schepping. Je hebt de wil nodig om gewenste doelen te bereiken. Uc leeft en heeft een eigen ritme. Wanneer je je dus afstemt op zowel de spirituele wereld als de aarde, maak je gebruik van alle mogelijkheden die het universum kent.

Op een toon 7 dag wordt je weer even herinnert aan afstemming en inspiratie opdoen. In mijn beleving kun je elke dag zoveel wensen als je wilt, de kosmos is groot.
Verbind je wanneer je een wens doet met alle energieën en engelen die jouw wens kunnen beantwoorden. Elke dag is speciaal, dus laat jouw wensen los in het universum. Het is belangrijk dat je goed afgestemd bent. En wens je op een toon 7 dag dan kun je op het hoogste punt van de golf goed overzien wat je al gedaan hebt en wat je nog te doen hebt.

Hoe wens je?

Het is van belang dat je je verbindt vanuit je hart, vanuit liefde voor alles en iedereen. Maak gebruik van de dagenergie en de energie van de wave en wens GROOT! Ook is het belangrijk om een duidelijke intentie neer te zetten.

Wanneer je een wens doet, zorg er dan voor dat je wens zuiver is en zonder ontkenning. De woorden “niet, geen, moeten” kent het Universum niet en vertaalt deze als “ik wil". Ook materiële dingen wensen, werkt niet. Zorg ervoor dat je wens met respect wordt losgelaten.

Antwoord

Laat je daarna verrassen en ervaar hoe het werkt. Binnen 20 dagen kun je antwoord krijgen. Dit betekent niet dat je wens altijd gelijk uitkomt, het kan ook een inzicht zijn met betrekking tot stappen die je nog hebt te zetten. Het antwoord kan dus anders zijn dan wat jij graag wilt of verwacht.

Twintig dagen na een toon zeven dag begint het levenspad met het zelfde zegel op dag 1. Dus als het vandaag Gele Mens toon 7 is, begint over twintig dagen het Gele Mens levenspad. Sta open voor alle signalen die te maken hebben met je wens. Dat kan op vele manieren en het is afhankelijk van de intentie die je hebt neergezet en hoe je hebt gewenst.

Het universum zal je altijd antwoord geven. Laat je verrassen door de dagenergie die er op dat moment is als je je wens loslaat in het Universum en leun daarna weer lekker achterover.

Het is handig om je wens te noteren in je agenda zodat je in de gaten kunt houden wat er gebeurt en welke antwoorden je ontvangt.

 


Quote

Music in the soul can be heard by the universe
(Lao Tzu)

Wishing you a beautiful day!

Copyright © 2014. All Rights Reserved.