De tellingen in de Tzolkin

Dreamspell telling

De Dreamspell telling is verbonden met je leven Hier en NU, het leven dat je nu leidt op de aarde. Deze telling helpt je je leven beter te begrijpen. Je bent geboren en hebt van je ouders normen en waarden meegekregen, je hebt overtuigingen aangenomen waarmee je in het leven staat. Je wordt je steeds meer bewust waar je je prettig bij voelt of niet en dit spiegelt zich in jouw omgeving, familie, vrienden, collega’s. Overtuigingen die niet meer bij jou passen, laat je los en zo ontwikkel jij jezelf en word je je steeds meer bewust van jouw persoonlijkheid, wie je bent, wat je te doen hebt hier op aarde en hoe jij je leven wilt leven. Deze telling wordt nog steeds het meest gebruikt. Laat je hierdoor inspireren en vind handvatten die jou helpen in jouw leven.

De Klassieke telling

De Klassieke telling gaat over je kwaliteiten, je pijnen en vorige levens. Kwaliteiten die je niet hebt geerfd van je familie, het zijn drijfveren in jouw leven op zielsniveau, wie ben jij als ziel. Je leeft je leven en je komt erachter dat patronen in je leven zich steeds herhalen. Levenslessen die jou ruimte geven en de weg naar vrijheid bieden. Misschien komt er een moment dat je denkt dat je blijft steken, ondanks dat je bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Je bent niet meer happy met wat je leeft en je wilt jezelf ontwikkelen, bewust worden, je wilt ontdekken wat jouw (onbewuste) drijfveren zijn waardoor jij voluit in het leven kunt staan. Het is jouw ziel die hiernaar verlangt.

 

Dagenergie op mijn facebookpagina "LevensPadVlinder"

Er zijn verschillende mensen die geschreven hebben over de tellingen en er zijn ook wisselende meningen over de verschillende tellingen, daarom kun je het beste zelf ervaren hoe dit voor jouw werkt en wat dit voor jou betekent. Op dit moment overheerst nog steeds de Dreamspel Telling. Toch blijken mensen zich te herkennen in andere tellingen. Bewustwording geschiedt in een rap tempo, zie wat er in de wereld gebeurt in verschillende landen, het natuurgeweld, overstromingen, oorlog.
Het is heel persoonlijk hoe iemand de verschillende dagenergieën ervaart en wat dit in het dagelijks leven betekent. 

Mijn stelling is: "volg nooit de massa".
Het belangrijkste is dat je zelf ervaart waar jij je het prettigst bij voelt en wat voor jou herkenbaar is. Word stil in jezelf en volg je gevoel, want je gevoel klopt altijd.


Quote

Vergeet nooit dat je de kracht van de geest in je draagt,
Het is een creatieve kracht, zij kent geen beperkingen

White Eagle (indianenhoofdman)