Jaardrager

De dag dat je geboren bent, geeft aan welke kwaliteiten en talenten je hebt meegekregen in het leven. Dit kun je uitrekenen aan de hand van de Dreamspell telling met een calculator.
Daarnaast heb je elk jaar op je verjaardag een andere jaardrager. Het zonnezegel van de dagenergie op de dag dat je jarig bent, zet de intentie neer voor het hele komende jaar. Het geeft inzicht in wat hett nieuwe levensjaar je brengt, welke kwaliteiten je dat jaar ter beschikking hebt, wat je valkuilen zijn enz. Deze energie kun je dus gebruiken om in een specifiek jaar meer zicht op jezelf te krijgen. 

Evenals je geboortezegel heeft ook je jaardrager 4 begeleiders die je bij je eigen kracht brengen.
Dit zijn je
- gids kin (sturende kracht)
- occulte kin (verborgen kracht)
- antipode kin (uitdagende kracht)
- analoge kin (zielemaatje of gelijkgestemde kracht)


Persoonlijke ervaring

In 2014 liep ik als Blauwe Hand toon 4 het levenspad van Geel Zaad, een intensief pad met
10 GAPdagen (dat zijn de zwarte vakjes in de kalender). Terugkijkend op 2014 kan ik zeggen dat ik me had opengesteld voor nieuwe dingen, mensen heb mogen begeleiden, mensen hebben mij geholpen, mijn handen hebben in dat jaar hele mooie tekeningen gemaakt en nog veel meer.
Toon 4 gaat over vormgeven, mijn eigen vorm, ik heb gekeken wat ik wel en niet wilde, grenzen gesteld en gekaderd maar ook mijn grenzen aangeven. Dat vond ik wel eens lastig.
En als ik terugkijk wat het voor mijn spirituele werk heeft betekend, dan heb ik prachtige dingen mogen ervaren en opgezet. Ik ben heel trots op hoe ik voor mezelf heb gezorgd en ook hoe ik voor anderen er mocht zijn, hoe ik mijn eigen praktijk heb opgezet en mijn praktijkruimte heb ingericht, mijn website heb gebouwd, ik heb prachtige consulten gegeven enz. Kortom 2014 was een fantastisch jaar en alles wat ik heb gedaan, is weer een basis om mezelf in 2015 te versterken.
2015 werd een jaar met nieuwe stappen. Als Gele Mens toon 5 loop ik het Gele Ster levenspad. In dit pad gaat het om kunst en schoonheid en over mijn plek innemen in het grote geheel, stralend mezelf zijn. We zijn in het leven ons eigen kunstwerk.
En ik heb er superveel zin in!

Wil je meer weten over jouw jaardrager en wat dit voor jou kan betekenen, neem dan hier contact met me op!

 

 

Quote

Volgt later